2009-03-02

Sovmorgon

Sååå slapp man är i kropp och själ, ligga och dra sig till strax efter 12 ett par dagar i rad. Gäsp, man blir ju nästan trött bara av att tänka på det. Men vad ska man upp och göra? Ut i det fantastiska vädret? Kolla TV shop eller försöka vinna pengar på 5:ans "frågesport"? Nej tror inte det. Ska försöka göra något vettigare idag än att spela datorspel eller liknande, men det är ju bara en ambition just nu.

Larmtest har det varit idag också, det verkade fungera även idag. Undrar vad man ska göra när det verkligen händer något, det har jag inte den blekaste om. Slå på tv:n (och panikköpa på TV shop?)? Nu spelas det Page på musikanläggningen vilket verkligen piggar upp, har varit EBM musik hela dagen och nu lite mer synth-pop som man blir glad av.

Var utgång i fredags med början att käka sushi, Patrik fick hårstrå i maten så allt blev gratis. Toppen tycker vi, helst Patrik som är van småbarnspappa som inte helt sällan äter saker som trillat ner en stund på golvet. Mat+öl+ sake blir ju några hundra kronor trots allt. Sedan prins Bernad i Malmö, fungerade väl om än fredag nog är lite väl folktomt. Schyst inredning mm så det kan nog fungera, bara det är lite mer folk. Blev inte helt oväntat en hel del som rann ner i halsen men det slutade i någorlunda tid, mycket pga just att det blev en hel del vätskor som dracks.

Nä om man skulle göra något annat än att sitta framför datorn ett tag? Men för er som nu måste sitta framför en datorn, varför inte lyssna lite på en kille som inte är helt politiskt korrekt, Ralphie May, och en till. När kommer det en stå-uppare i sverige som gör motsvarande (som inte tillhör folk-gruppen han/hon skämtar om).

Peas, luve and mis-understanding på er för nu!

1 kommentar:

Alex sa...

fördelen med att du är "mellan jobb" är att man har något trevligt att läsa - Din blogg.