2009-03-04

Den exakta konsten

Strippen ovan är bara för att få ut "den exakta konsten att blanda grogg på hotellrum", för att vara lite tjatig så borde det vara "i stockholm" också efteråt men det spelar ju ingen roll. Det är ungefär samma överallt. Det är visserligen lite mer utmaning när man är några fler som bor i olika rum och det ska forslas med glas hit och dit. Musik från mobilen kan låta kasst men Pinge hade med sig högtalare från Sonyericsson som faktiskt var jävligt bra, förvånande bra kvalité för sin storlek. För en gångs skull så stämmer vad som står på reklamen på hemsidan :)
Volymkontrollen fungerade visserligen inte alls och telefonen fattade inte att man kopplat in tillbehör, även om ljudet routades om. Rysningar i kroppen att tänka tillbaks när man började på Ericsson som det då hette och satt med audiocontrol och fibblade med tillbehör.

Idag så ska det köras längs kusten upp till Helsingborg för att hälsa på morföräldrarna, hem till föräldrarna för att lämna ett par stolar för omtapetsering och sedan hem till lillbrossan för att se så han fortfarande lever.

Danko Jones på torsdag nästa vecka kanske och definitift Ane Brun i September, måste fixa biljetter men då måste jag nog först ta och fixa internetbanken. Det kom upp påminnelse att beställa nytt en månad innan sistadagen för det befintliga passerkortet. Jag tyckte det var för tidigt och väntade. Med tanke på det strul jag haft när jag bytt tidigare på Sparbanken Finn så väntade jag in i det sista. Det har alltid kännts som om det varit lite slumpmässigt om det skulle fungera eller inte när man beställde nytt. Så jag väntade, och sen blev det för sent. Nu måste jag in på bankkontor och fixa någon sorts kod. Blä.
Blir rätt skeptisk till säkerhets lösningar som känns slumpmässiga, krångliga = ja, slumpmässig eller väldigt enkel = nej. Det ska vara lite jobbigt med säkerhetslösningar, allt måste vara exakt för att det ska fungera, det måste vara något steg extra och inte bara automatiskt.

Funderade på om man alltid ska ha med ett Youtube klipp i sin blogg också, bara för att öka anledningen att gå in här. Så man måste börja någonstans, varför kvinnor förblir singlar? Eller liten tjej som är jävlig på att boxas? Eller lite "you like that don't you?!"

Får se vad det blir... eller vänta lite nu. Ja ja, ha så skoj.

Inga kommentarer: