2009-05-25

Solsken

Så SMHI hävdar tydligen värmebölja, kan inte säga att jag skulle klaga om det blir så. Om nu Aftonbladet tolkade rätt och inte överdrev på sina löpsedlar... det skulle kanske inte vara första gången.

Intervju imorgon, hoppas det går bra. Får väl jaga runt lite på de man varit hos innan och se vad de kommit fram till. Snart är maj ju slut och då är frågan om inte min semester börjar, betvivlar att så mycket blir färdig i juni-juli som inte fixats i maj. Det ser ut att finnas så pass många öppningar att det borde vara lugnt att ha jobb i augusti-september, men det är klart man vet aldrig.

Har varit och lämnat in lillsyrrans arbetsprov för insökning till folkuniversitetet, hoppas det går vägen. Sen ska hon och killen bara hitta någonstans att bo i Malmö-Lund trakterna. Vet någon något så säg till, även om det bara är kortare tid till att börja med. Okupations vinkeln på att hitta ställe att bo tror jag inte riktigt på... . Och sova i fyllecell varje natt grundar ju inte för en sund studiemiljö heller.

Nej, dags att... tja vem vet?

1 kommentar:

Thea sa...

Jag kom in!!! :) Tack för hjälpen bror. Men vad händer med din blogg? har sommaren tagit över? För upptagen som egen företagare?