2006-10-17

Sansad?



Fy vad lugnt man tar det! Dricka vin med kompis, lira lite x-box och passa barn en fredag. Sedan lugnt hela lördagen och en massa umgås med familj på söndag. Blev visserligen en strip (ännu o-ren-ritad, men den kommer). Var det bättre när man hängde på Etage med Jimpa och Niklas (var han med förresten) och kom på denna strip? Inga brutna ben den kvällen i allfall, tror det blev en long island efter den tequilan, lite jäger kanske? Nåt brutet blev det i allfall... hjärnan som vanligt. Svunna tider och suddiga minnen.

Nä klockan är 00:01 enligt datorn och det är jobbedag imorgon... signing off!

2 kommentarer:

Alex sa...

Så ofta man blickar tillbaka till den tiden då man jämt var ute och dansade och söp tills man gick sönder, men var det så jävla mycket bättre då än nu?
Att sitta hemma och vara barnvakt ger kanske mer än vad alla dom där besöken på Orvars korvar klockan halv fem på morgonen gjorde under 90-talet?
Släpp ångesten ett ögonblick och njut av din tillvaro. Jag tror att du kan hitta något rofyllt och tillfredsställande då.

Mr Klajt sa...

Jag vet inte om jag tycker det var "bättre förr", det är som mycket annat när man blickar tillbaks. Det var skoj så länge det varade, men jag vill fan inte göra det igen.