2006-10-10

Nyheter


Vilken tur att man sk akunna skämta om allt även sådant som är aktuellt och otäckt (fy vad dåligt ordet "otäckt" passade in här med tanke på vad som komma skall). Cykelmannen är det senaste, en man som cyklar runt och våldtar folk i lilla Sverige. Man undrar om det är misslyckat försök att hitta på en ny sport som skidskytte, vattenpolo eller nåt sånt... kanske inte. Jävligt otäckt som sagt... eller om de blir täckt? Nä nu får jag sluta, även om jag är helt övertygat om att det är vad humorn är till för, skratta det som skrämmer en rakt i ansiktet så att man vågar och orkar leva vidare. Men visst, dagens försvar verkar vara att tiga ihjäl sådant som skrämmer en eller fördriva det med något ännu värre. På bullshit så tyckte de att alla kvinnor i USA borde få varsin pistol, då skulle ingen våga våldta kvinnor. Undrar om den logiken håller hela vägen...

Funderade lite på hur serier blir till för ett tag sedan, gissningsvis så är det att man har en tråd med tankar som leder en frammåt, lite krystat ibland. Och så rätt som det är så hittar man en koppling tillbaks till en av de första tankarna. Det blir lätt något som nästan passar ihop, men inte riktigt hela vägen... men det är skoj.

2 kommentarer:

Alex sa...

Väldigt genomtänkt det där med att ge alla kvinnor varsin pistol. Män kommer ju säääkert vilja ragga upp damer på krogen då. "Öööh, tjena... du ser ju fräsh ut... Vad sägs om ett glas..."
PANG! Ett skott i magen.
"Ditt äckel!"

Känns jävligt tryggt...eller?

Mr Klajt sa...

Mycket tryggt, det finns säkert trender som visar på ökade problem med mental hälsa här i landet. Läcker kombination.

Mord med skjutvapen ökat med 200% i år...