2007-05-29

Paketering

Man kanske ska börja tacka damerna för insperation till serier... kanske rent av till mycket av glädjen här i livet? Men visst handlar det mycket om paketering ute på krogen? Det och attityd. Intressant är att det svårt att veta vad som är rätt, och det är lika lätt att det som är rätt faktiskt är eller lätt blir väldigt fel (interpunktering är en konstart*). Swing inn tycker jag är ett lysande exempel på att se massa exempel. Framförallt eftersom det är så stor spridning i folk. Vi tenderar ju att fastna i det som var snyggast just vid den tiden vi stod på vår topp. Var man som häftigast på 80 talet så kan man ge sig fan på att det ska pentas på lördagen, var det ring i örat som gällde så sitter den där än i dag. En nutida arkeologisk upptäckts resa för endast 100 kronor och lite självdistans.

Det lustiga är att Skeppsbron lämnades för att det skulle bli lite mer än mat, pub, ett uteställe. Kontrasterna är slående, och är man nyfiken på hur människor fungerar så är det faktiskt spännande. Man ska bara se till att bli lagom på örat så att man är avslappnad och fin. En long island ice tea does the trick.

Kvinnor hoppas på en långsam förvandling till något stort och fint när de kommer hem, män hoppas att allt sitter där det satt med kläderna på när de kommer hem. Eller nåt.

*) jag inbillar inte mig att jag behärskar den....

Inga kommentarer: