2007-05-14

Melodifestival

Först tänkte jag att det skulle sitta grabbar som skröt om hur mycket de lagt på sin bil reps. hus och att grabben skulle sedan säga att han hade en liten pryl på ett par kilo som var värd hundratusentals kronor. Men jag fick inte ihop det riktigt.

Så har det varit melodifestival, föga upphetsande i sig. Känns som ett kanska träffsäkert sätt att lära sig geografi, folkvandring och vilka länder som härskat över andra. Envisas vi med att skicka välpolerade proffs som inte sticker ut så får vi väl se till att dela upp oss i fler länder istället. Spätta loss Skåne, ge samerna Lappland, Gotland kan få härska över sina egna vatten osv. Eller kanske vi ska invadera baltstaterna igen, plåga dem ordentligt i 50 år och sedan låta dem göra revolt? Verkar ju funka bra för Ryssland....
Men det är ju uppfriskande och se att folk som för 10 år sedan slog ihjäl varandra nu ger varandra toppoäng.

Dagens, veckans, roligaste artikel : http://www.e24.se/dynamiskt/prylar/did_15444916.asp
Finns länkad från aftonbladet också... vad fan tänker jornalister med? Om de nu utbildat sig och anser sig vara utbildade och kultiveradeså kan de väl hitta en synonym till "blindtest"?! Hur svårt kan det vara?

Mer sommar tecken: Ungarna sitter längre vid mickes livs och käkar godis och dricker läsk, snart kommer ölen och ciggen om det bara blir lite varmare. Alkisarna har inte lika bråttom till härbärget utan kan ragla lite fram och tillbaks. Träden har slagit ut så man slipper se de stora husen runtomkring.

1 kommentar:

Alex sa...

Melodifestival. Blärk! Medan jag ville ha koll på fotbollsresultaten i lördags när vi satt där på bröllopet så var andra som tokiga för att dom missade melodifestivalen. Mig det är fel på ?

Gött att du är igång igen Klajtan!