2007-09-19

Rastlös

Usch så där lagom rastlös men trött ändå. Gissningsvis så är det sockerchocken från glassen som krockar med min lathet... eller efter jobbet trötthet. Vem vet? Halva veckan gått drygt, hur kunde den gå så fort? Mona Salin sitter på TV:n och kan tryggt sitta och klaga, det är ju några år innan det är någon som granskar vad hon säger... och vem kommer ihåg det då? Reinfelt stod och svamlade något om... ja vad var det egentligen, att han generellt sett var emot att man hotade folk? Och att han skulle... ja, vad skulle han göra? Ingenting, eller bara säga ifrån generellt?

Nä bitter och trött verkar jag vara, och kanske stämmer det just nu. Borde gå ut och gå en promenad... undrar om det blir av. Frågan är var man tar vägen bara, en sväng ner om stan kanske? Ohh, just det, måste byta ut musiken i mobilen, börjar bli trött på att lyssna på The Kristet utseende, Timo R, Machine head och Infected mushrooms. Lägger inte ner riktigt lika mycket tid på att fixa skivblandning i mobilen som man la ner på blandband när man var yngre... ganska långt ifrån faktiskt. Men lite blandat är bra eftersom man är så dålig på att byta ut och gärna är på lite olika humör när man är påväg till och från jobbet. Har bandare i bilen men det blir sällan man byter ut banden där, tenderar att vara ganska varierande kvalité så här 10-15 år efter inspelningen gjordes.

"-Vad köper man till någon som har allt?"
"- Vet inte"
"- En kur penisilin"

.... present dags till kalas.... måste funderas på. Nä dags att dra in tåget till stationen och göra något som inte innebär att sitta framför datorn. Men inte förräns jag bytt ut musiken såklart.

Inga kommentarer: