2008-10-15

Förändringens tider

Nej, jag visste redan innan hur p-piller fungerar, men det finns säkert annat som man fått om bakfoten. Något man fått för sig när man varit mindre och aldrig funderat närmre på senare i livet.

Gillar inte att det börjar bli mörkt när man ger sig hem från jobbet. Det enda som är positivt med hösten är väl att konserterna duggar tätt. Mogwai och AC/DC har man biljetter till nu i allfall. Jobb letandet har kommit en cm längre, Skrivit CV och personlig brev för första gången sedan 2003.. kan ha gjort något som hastigast 2005 men hittar det inte. Har för mig att jag var tvungen att skicka in något när jag redan fått OK att börja jobba. Ett mycket kort CV på Monster också, får se vad det ger. Fantasierna om att skaffa jobb i Stockholm har svalnat betydligt av naturlig anledning, även om det verkar finnas större utbud där än här. I allafall när det gäller projektledning.


Semester hade suttit fint just nu, men vad skulle man göra på den? Syd afrika med päronen och lillebror i November? Då borde man ju börja planera nu...

1 kommentar:

Filip Tufvesson sa...

Mogwai!? Hade biljett för att se dem här för tre veckor sedan men trummisen fick hjärtsnörp och de ställde in slutet av Nordamerika-turnén (med början i Bsoton så klart...). Men lagom till de lämnar den här kontinenten och drar till Europa så blir han frisk igen? Tur för dig, som man säger.

Häng med till Jamaica i november vetja! Blir kul. Snacka med Joffe.